I höst öppnar POPUP Showroom Stockholm!

POPUP : Showroom Stockholm

Från idé till verklighet!

Hör du till dem som någon gång, då och då eller ganska ofta tänkt tanken att ställa ut och visa dina texter, textilier, bilder, skulpturer, filmer, musik, ljudinstallationer… Då är du välkommen till POPUP Showroom Stockholm; en helt ny arena för dig som vill gå från stora ord till stor handling.

POPUP Showroom Stockholm är en 56 kvm stor lokal på Artemisgatan 15 i Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm. En gammal mjölkbutik som fått ett helt nytt innehåll, med en helt annan typ av livsmedel. Tanken om en neutral utställningslokal, öppen att hyra för alla som vill, väcktes ur ett alldeles eget behov av att våga visa sina verk för fler än bara de närmaste.

Bakom kulisserna

Vi som ligger bakom POPUP Showroom Stockholm är Fräulein Design, Kicki Ajax, och Ronnie Porath. Vi tröttnade på att bara prata om allt vi ska göra och bestämde oss för att genomföra en av alla våra idéer i stället. Och vår förhoppning är att fler tänker som vi. Vi skapar förutsättningar och ramverk, de som ställer ut står för idéerna och innehållet.

I början september är det Grand Opening! 

Att ställa ut på galleri är fint.
Att ställa ut på POPUP Showroom Stockholm ska vara roligt.

Välkommen till en POPUP Experience!

…………………..

Följ POPUP Showroom Stockholm redan nu :

facebook-ikon  instagram-ikon

…………………..