Fräulein Design flyttar till egna lokaler!

Flyttkartong

En idé växte och resulterade i partnerskap, flytt och ett showroom!

Den stora nyheten är att Fräulein Design utökar sin verksamhet med ett showroom tillsammans med Ronnie Porath – POPUP Showroom Stockholm!

Tanken om en neutral utställningslokal, öppen att hyra för alla som vill, väcktes ur ett alldeles egna behov av att visa sina idéer för fler än bara de närmaste. Men framförallt möjliggöra för fler konstnärer och kreatörer ”där ute” att kunna ställa ut och visa sina verk och projekt!

POPUP Showroom Stockholm är en 56 kvm stor lokal på Artemisgatan 15 i Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden i Stockholm, där även Fräulein Design nu har sin ateljé.

POPUP Showroom Stockholm kommer ha sin egna identitet med egen hemsida, nyhetsbrev och kontaktyta i sociala medier. I början av september så är det ”Grand Opening” !

Vill du veta mer redan nu, kan du ringa Ronnie Porath på tel. 0707-48 98 31 eller Kicki Ajax på 0704-97 62 39. Eller börja ”gilla” POPUP Showroom Stockholm på Facebook och Instagram! Där finns både matnyttig info och bilder!

Sen är du självklart välkommen att hälsa på både Fräulein Design och POPUP Showroom Stockholm i lokalen redan nu. Varför inte ta en kopp kaffe eller te och planera för ett spännande projekt framöver!